مقدمه

امروزه مصرف میوه و سبزیجات گسترش بسیار زیادی پیدا کرده است. با پیشرفت جوامع بشری بیماری‌ های گوناگونی به وجود آمده اند. انسان‌ ها می‌ توانند با مصرف میوه و سبزیجات از این بیماری‌ ها رهایی پیدا کنند. میوه‌ های بسیار زیادی وجود دارند که در قرآن نیز به آن ها اشاره شده است. به عنوان مثال شما می‌ توانید از زیتون و انجیر بهره بگیرید و از خواص بی‌ نظیر آن ها استفاده کنید. یکی از سبزیجات بسیار پرطرفدار و پر از خاصیت اسفناج می‌ باشد. امروزه به همه افراد ثابت شده است که مصرف اسفناج می‌ تواند از بروز بسیاری از بیماری‌ ها پیشگیری کرده و ویتامین‌ های مختلف را به بدن انسان برساند. به هیچ عنوان نیازی نیست که شما از قرص‌ های ویتامین مختلف استفاده کنید.

معرفی 5 غذای جذاب با اسفناج خشک
معرفی 5 غذای جذاب با اسفناج خشک

تنها با مصرف مواد غذایی مانند اسفناج می‌ توانید ویتامین‌ ها و مواد مورد نیاز بدن را جذب کرده و سلامت خود را حفظ کنید. پس بهتر است میوه‌ ها و سبزیجاتی مانند اسفناج را در برنامه غذایی خود گنجانده تا بتوانید از تمام خواصشان حداکثر استفاده را ببرید. اسفناج جزو گیاهان گلدار به حساب می آید. این گیاه از ساقه و برگ‌ های بسیار نازکی تشکیل شده است. شاید برای شما جالب باشد که بدانید اسفناج مملو از کارائید های لوتئین و گزانتین می‌ باشد. فیبر این سبزی نسبت به سبزیجات دیگر دو برابر است. به همین دلیل یک گزینه بسیار عالی برای مصرف است و می‌ تواند سیستم گوارش انسان‌ ها را فعال کند.

 اسفناج خشک یک گزینه بسیار عالی 

شاید در تمام فصول شما نتوانید اسفناج را تهیه کنید. اسفناج خشک یک گزینه بسیار عالی و در دسترس است که شما می‌ توانید از آن استفاده کرده و در غذا هایی که مورد نیاز است از این ماده بی‌ نظیر بهره بگیرید. تنها کافی است که اسفناج را شسته و آن را چند روز خشک نمایید. سپس پودر اسفناج را در یک ظرف درب‌ دار نگهداری کنید و به دور از رطوبت قرار دهید. به این صورت می‌ توانید در دراز مدت یک اسفناج خشک بسیار با کیفیت و سبز و عالی داشته باشید. سپس در غذا های مختلفی مانند قورمه سبزی که نیاز به اسفناج دارند استفاده کنید. به این صورت می‌ توانید بدون نگرانی از نبودن اسفناج هر غذایی که در نظر دارید را درست کرده و از طعم و مزه آن لذت ببرید.

 خشک کردن سبزیجات یک راه بسیار عالی برای نگهداری آن ها می‌ باشد. به این ترتیب شما می‌ توانید سبزی مورد نظر خود را با خواص بسیار عالی در تمام فصول سال داشته و از خواص آن استفاده کنید. به دلیل همین مزایا می‌ باشد که امروزه فروش سبزی خشک بسیار رواج پیدا کرده است. شما می‌ توانید انواع سبزی خشک را تهیه کرده و در غذای خود استفاده نمایید. همچنین از سبزی خشک می‌ توانید در انواع سالاد نیز استفاده کرده و از طعم بی‌ نظیر آن بهره ببرید. حال با ما همراه باشید تا به معرفی ۵ غذای بسیار لذیذ و خوشمزه با اسفناج خشک بپردازیم. به این صورت می توانید از این محصول بهترین استفاده را ببرید.

معرفی 5 غذای جذاب و خوشمزه با اسفناج خشک
معرفی 5 غذای جذاب و خوشمزه با اسفناج خشک

معرفی 5 غذای جذاب و خوشمزه با اسفناج خشک

1- طرز تهیه کوکوی سیب زمینی و اسفناج

برای تهیه کوکو سیب زمینی و اسفناج دیگر نیازی نیست که شما از اسفناج تازه استفاده کنید. می‌ توانید از پودر اسفناج خشک نیز در تهیه این غذا استفاده کرده و یک طعم بی‌ نظیر و تکرار نشدنی را تجربه کنید.

مواد اولیه:

  • سیب زمینی
  • نصف پیمانه اسفناج خشک
  • تخم مرغ
  • یک پیاز کوچک
  • چند حبه سیر
  • نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • در نظر داشته باشید که این غذا در کنار خوشمزه بودن بسیار راحت و آسان نیز طبخ می‌ شود.

مراحل انجام کار:

  • در ابتدا شما بهتر است سیب‌ زمینی‌ ها را پوست کنده و آن ها را درون آب، آب پز نمایید. اگر به سیب زمینی کمی شیر نیز اضافه کنید طعم بی‌ نظیری پیدا می‌ کند.
  • بعد از پخته شدن سیب زمینی‌ ها آن ها را پوره کرده و کاملاً له کنید.
  • در این مرحله می‌ توانید اسفناج‌ های خشک را به سیب زمینی اضافه کرده و این دو ماده اولیه را با یکدیگر ترکیب کنید.
  • از سیر به هیچ عنوان غافل نشوید. می‌ توانید سیر را به صورت رنده شده همراه با نمک و زردچوبه به سیب زمینی و اسفناج اضافه نمایید.
  • شما می‌ توانید این کوکو را در اندازه‌ های گوناگون تهیه کنید. بهتر است به اندازه یک گردو از مواد اولیه برداشته و آن را شکل دهید و درون روغن سرخ نمایید.

در نظر داشته باشید که شما می‌ توانید در کنار اسفناج خشک از سبزیجات دیگر مثل جعفری و گشنیز نیز در این کوکو استفاده کنید. مطمئن باشید طعم بی‌ نظیری را تجربه خواهید کرد و با یک بار درست کردن این غذا طرفدار پروپا قرص آن خواهید شد.

با کمی خلاقیت می‌ توانید کوکو های سیب زمینی و اسفناج را سرخ کرده و در کنار سبزیجات دیگر به کودکان خود بدهید. به این صورت می‌ توانید از مصرف فست فود های بی‌ کیفیت نیز جلوگیری کرده و مواد سالم را در دسترس کودکان خود قرار دهید.

2- سوپ اسفناج و خامه

یکی از غذا های دیگری که شما می‌ توانید در آن از اسفناج خشک استفاده کنید سوپ اسفناج و خامه می‌ باشد. شما می‌ توانید در تهیه این سوپ از اسفناج تازه و یا اسفناج خشک نیز بهره ببرید.

مواد اولیه:

  • پیاز
  • آب مرغ
  • آرد
  • اسفناج خشک یا اسفناج تازه
  • خامه
  • ماست

مراحل انجام کار:

  • در ابتدا پیاز ها را خرد کرده و تفت بدهید.
  • سپس به پیاز های تفت داده شده آب مرغ را اضافه کرده تا این دو ماده با یکدیگر مخلوط شوند.
  • آرد را با کمی آب مخلوط کرده تا گلوله گلوله نشود.
  • سپس به آب مرغ و پیاز اضافه کنید.
  • در مراحل پایانی می‌ توانید اسفناج را نیز به این مخلوط اضافه کنید.
  • اگر تمایل داشته باشید می‌‌ توانید از ورمیشل نیز استفاده کنید. ورمیشل این سوپ را بسیار لذیذ و خوشمزه می‌ کند.
  • در مرحله پایانی نیز خامه و ماست را به داخل سوپ ریخته و مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید.

می‌ توانید این سوپ را در وعده شام خود استفاده کرده و علاوه بر به دست آوردن مواد مغذی از یک شام سبک و خوشمزه نیز بهره ببرید.

3- قرمه سبزی

شما برای تهیه قورمه سبزی نیز می‌ توانید از اسفناج خشک استفاده کنید. اسفناج خشک می‌ تواند عطر این غذا را تا چند برابر افزایش دهد.

مواد اولیه:

  • یک پیاز بزرگ
  • گوشت گوسفندی
  • نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
  • سبزی قرمه یا سبزی خشک قرمه مخصوص
  • لیموعمانی
  • اسفناج خشک و شنبلیله خشک

مراحل انجام کار:

  • ابتدا پیاز را تفت داده و گوشت‌ ها را درون پیاز تفت داده سرخ کنید.
  • نمک و فلفل و زردچوبه را به گوشت‌ ها اضافه کنید.
  • سبزی قرمه سبزی یا سبزی خشک قرمه مخصوص را نیز به این مخلوط اضافه نمایید و سرخ کنید.
  • در این مرحله و قبل از اضافه کردن آب می‌ توانید اسفناج خشک و شنبلیله خشک را به مخلوط گوشت و سبزی اضافه کرده و سپس آب را بر روی آن ها بریزید و بگذارید خورشت شما برای چند ساعت بر روی اجاق گاز بجوشد و جا بیفتد.
  • پس از سپری شدن دو الی سه ساعت و پخته شدن کامل گوشت و سبزی لیمو ها را به خورشت خود اضافه کرده و بگذارید خورشت طعم لیمو عمانی بگیرد.
  • در پایان نیز می‌ توانید از آب لیموی ترش تازه نیز بر روی خورشت خود استفاده کرده تا طعم آن را لذیذ و خوشمزه کنید.

 بسیاری از افراد از اسفناج تازه در خورشت قورمه سبزی خود استفاده می‌ کنند. با یک بار استفاده از اسفناج خشک می‌ توانید طعم و عطر قورمه سبزی خود را تا چند برابر شدت ببخشید.

4- پنکیک اسفناج

اگر می‌ خواهید یک صبحانه بی‌ نظیر و شگفت انگیز را تجربه کنید بدون شک پنکیک اسفناج یک پنکیک بسیار خاص و بی‌ نظیر می‌ باشد. شما می‌ توانید از آن به عنوان وعده ناهار نیز استفاده کنید.

مواد اولیه:

  • اسفناج خشک و یا تازه
  • آرد
  • بکینگ پودر
  • شکر
  • تخم مرغ
  • کره ذوب شده
  • اسفناج خشک یا تازه
  • شیر
غذای جذاب با اسفناج خشک
غذای جذاب با اسفناج خشک

 مطمئنا کودکان شما با یک بار مصرف آن عاشق این پنکیک خواهند شد.

غذای جذاب با اسفناج خشک

مراحل انجام کار:

  • ابتدا تمام مواد خشک را با یکدیگر مخلوط کنید.
  • سپس تخم مرغ‌ های زده شده را به این مواد اضافه کنید.
  • در انتها نیز کره و شیر را اضافه نمایید و خوب مخلوط کنید.
  • در مرحله آخر می‌ توانید پودر اسفناج خشک را اضافه کرده و یک خمیر نرم به دست بیاورید.
  • این خمیر را می‌ توانید در ماهیتابه چرب شده ریخته و ظرف مدت کوتاهی پنکیک‌ های خود را تهیه کنید. همچنین می‌ توانید در کنار این پنکیک از تخم مرغ آب پز نیز استفاده کرده و ارزش غذایی آن را تا چند برابر افزایش دهید.

5- پاستا اسفناج و گوجه

بدون شک یکی از غذا های بسیار پرطرفدار در کل دنیا پاستا اسفناج و گوجه می‌ باشد. شما می‌ توانید از این پاستا در وعده های غذایی ناهار یا شام خود نیز استفاده کرده و یک غذای جدید و خوشمزه را تجربه کنید. طرز تهیه این پاستا بسیار راحت می‌ باشد.

مواد اولیه:

 روغن زیتون

 پیاز

 سیر

 فلفل

پاستای پنه

گوجه فرنگی

اسفناج خشک یا تاز

پونه کوهی خشک

 پنیر پارمزان دارید.

مراحل انجام کار:

  • پاستا های خود را درون آب جوش ریخته تا نرم و پخته شوند.
  • سپس برای سس این پاستا بهتر است گوجه و پودر اسفناج یا اسفناج تازه و روغن زیتون را با یکدیگر مخلوط کرده و درون تابه حرارت دهید.
  • سپس پیاز های خرد شده را به این مخلوط اضافه نمایید.
  • در انتها نیز فلفل و سیر له شده را اضافه کنید تا عطر آن پخش شود.
  • اجازه دهید سس قوام پیدا کرده و به مدت ۱۰ دقیقه به صورت کامل بپزد. زمانی که طعم‌ ها به خورد هم رفتند آن ها را بر روی پاستا های پخته شده بریزید و از طعم بی‌ نظیر آن لذت ببرید.

(در تهیه این غذا اگر از اسفناج خشک استفاده می‌ کنید بهتر است آن را تفت ندهید و در ابتدا همراه با گوجه بگذارید تا حالت پخته شده به خود بگیرد. زمانی که سس را بر روی پاستا ها ریختید خوب آن ها را هم بزنید تا مخلوط شوند.)

  • سپس پنیر پارمزان را به صورت تازه بر روی غذا رنده کنید. این پنیر می‌ تواند یک طعم بی‌ نظیر به پاستای شما بخشیده و ارزش غذایی آن را افزایش دهد.

جمع‌ بندی

حال که با نحوه استفاده از اسفناج خشک در انواع غذا ها آشنایی پیدا کردید راحت‌ تر می‌ توانید از این ماده بی‌ نظیر بهره ببرید. در نظر داشته باشید که امروزه فروش اسفناج خشک بسیار رواج پیدا کرده است و بازار آن بسیار داغ می‌ باشد. شما می‌ توانید به راحتی از اسفناج خشک در تمام فصول سال استفاده کنید. تنها کافی است که این سبزی خشک را به دور از رطوبت قرار داده تا بتوانید در دراز مدت از آن بهره ببرید. اگر قصد خرید اسفناج خشک را دارید می‌ توانید به سایت https://tumanak.com/ مراجعه کرده و پکیج سبزی خشک گلشن پیشنهادی توماناک را تهیه کنید. تمام محصولات این سایت با رعایت بهداشت تهیه شده و از کیفیت بسیار بالایی نیز برخوردار هستند. با یک بار خرید مشتری دائمی این مجموعه شده و از کیفیت عالی محصولات آن بهره‌ مند می‌ شوید.

دسته بندی شده در: